Overslaan naar content

Teammanager Zorg & Welzijn | 32 - 36 uur

Hybride
 • Sint Jan (Uden)
€ 4.194 - € 5.593 per maandManagement en ondersteuning

Dit ga je doen

Ben jij die warme en daadkrachtige teammanager die samen met jouw team alle uitdagingen in de zorg aan gaat? Als teammanager Zorg & Welzijn bij BrabantZorg krijg je de kans om samen met je collega's het verschil te maken in de ouderenzorg!


Dit ga je doen

Voor onze mooie locatie Sint Jan midden in het centrum van Uden zijn wij op zoek naar een teammanager Zorg & Welzijn. In deze rol van teammanager ben je verantwoordelijk voor meerdere teams, verdeeld over twee afdelingen. In totaal stuur je ongeveer 65 mensen aan.

Je maakt deel uit van het management team van Sint Jan en werkt nauw samen met je collega teammanagers zorg en welzijn en teammanager Horeca en facilitair. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor deze locatie en maken jullie iedere dag zo fijn mogelijk voor bewoners en medewerkers. Jullie delen taken en verantwoordelijkheden. Thematisch werk je in de regio samen met collega's om regio-resultaten te bereiken. Wij noemen dat gedeeld leiderschap. Op deze manier verbinden wij visie, strategie en uitvoering. Cruciaal is samenwerken: je doet waar je goed in bent, samen sta je voor de kwaliteit en het resultaat.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een krachtige persoonlijkheid. Iemand die graag het voortouw neemt en een echte aanpakker is. Jij kent de uitdagingen in de zorg en denkt in mogelijkheden. Met jouw warme en betrokken houding sta je echt voor Samenzorg! Met jouw leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin respect, ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.


Als teammanager Zorg en Welzijn bij BrabantZorg:

 • Geef je op een inspirerende manier leiding;

 • Coach je de teams, je focust je op het doorontwikkelen van de teams en je voert veerkracht gesprekken;

 • Borg je in samenwerking met de kwaliteitsverpleegkundigen de ontwikkelingen in de zorg en de kwaliteit van zorg op de afdelingen;

 • Lever je een bijdrage aan het (regio)beleid en de ontwikkelprojecten in de regio.

 • Neem je deel aan overleggen. Je denkt strategisch mee over de koers, gericht op de toekomstige zorg.


Elk team heeft zo z'n charmes met de daarbij horende uitdagingen. In de teams werken helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Op deze locatie wonen verpleeghuiscliënten met een psychische en een somatische zorgvraag.

Multidisciplinair wordt er in samenspraak met de cliënt een behandelplan opgesteld met daarin de doelen waar samen aan gewerkt wordt. De teams werken samen met de cliënt en zijn netwerk, huisartsen, behandeldisciplines, de welzijnsorganisatie en andere zorgorganisaties om samen de cliënt zo lang mogelijk zelf de regie te laten behouden.

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling. Bij BrabantZorg geloven wij in Samenwerken met familie en verwanten. Samen met het netwerk van de cliënt ondersteunen wij bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van een eigen leven. Dit noemen wij “samenzorg”. De inzet van zorgtechnologie ondersteunt hierbij.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek, goede faciliteiten en een vriendelijke werksfeer;

 • Een uitgebreide inwerkperiode met een vaste buddy;

 • Een functie voor 32 - 36 uur in de week, naar eigen inzicht en onderlinge afstemming zijn de uren in te vullen;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 60: Minimaal € 4.194,- tot maximaal € 5.593,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;


Dit ben jij

Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een afgeronde hbo-managementopleiding en je hebt ervaring als leidinggevende in de zorg.

Daarnaast;

 • Ben je een echte verbinder in de samenwerking met medewerkers, vrijwilligers en je sociaal netwerk;

 • Ben je koersvast en duidelijk in je communicatie;

 • Ben je een fijne collega met oog voor werk privé balans;

 • Kun je goed projectmatig werken en denk je graag mee over hoe de zorg nog beter kan.

 • Heb jij een mensgerichte aanpak: organiseren van werkzaamheden die niet alleen inhoudelijk sterk en financieel verantwoord zijn, maar ook de mens centraal stellen.

 • Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, analytisch sterk en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen

 • Coach je medewerkers op een natuurlijke manier, waarbij “elke dag zo fijn mogelijk” en "samenzorg" uitgangspunten zijn;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen of appen met de recuiter: Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij regiomanager: Carolien Jordans via 06-51158838.

Reageren op deze advertentie kan tot 20 augustus. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 26 augustus en / of woensdagochtend 28 augustus. #LI-RA1

Hybride
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 4.194 - € 5.593 per maand
Management en ondersteuning

of

Hybride
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 4.194 - € 5.593 per maand
Management en ondersteuning

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter