Skip to content

Teammanager Kortdurend verblijf en Revalidatie | 36 uur

Den Bosch en Ammerzoden, Noord-Brabant, Nederland€ 3.335 - € 4.786 per maandManagement en ondersteuning

Dit ga je doen

“De meest inspirerende functie en werkplek binnen de ouderenzorg als je houdt van dynamiek, en zorg en zakelijkheid kunt combineren”


Wat ga je doen?

Je bent in deze functie teammanager van de teams van de GRZ (Geriatrische Revalidatiezorg) en het team van KDV (kortdurend verblijf), jij bent samen met de teams verantwoordelijk voor het leveren van revalidatiezorg aan de revalidanten in een 24 uurs revalidatieklimaat. Jij bent teammanager van een zorgteam dat onmisbaar is binnen het revalidatietraject. In de teams werken gastvrouwen, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, GRZ verpleegkundigen en kwaliteitsverpleegkundigen. Dit team houdt, samen met het behandelteam, scherp in de gaten hoe het met de revalidanten gaat en stimuleert de revalidanten om te werken aan behandeldoelen. Het accent ligt bij het stimuleren en motiveren, waarbij aandacht en betrokkenheid voor de revalidant en familie voorop staan.


In deze functie coach jij teams in de uitwerking van het beleid rondom GRZ en de processen die daarin gevolgd worden, met oog voor de revalidant en zijn omgeving in een samenspel waarin niet meer de ziekte of beperking, maar een waardevol leven voor de zorgbehoevende revalidant centraal staat. Daarbij focussen we ons op terugkeer naar huis en laten wij de revalidant doen wat deze zelf kan doen, leren wat deze kan en wil leren en in samenspraak technologie inzetten waar deze de zelfredzaamheid, de kwaliteit van leven of de veiligheid van de revalidant ondersteunt.

Dat doen we door de teams de regie te geven om de zorg en ondersteuning zo te organiseren dat elke dag zo fijn mogelijk wordt voor de mensen aan wie zij zorg bieden. Als teammanager inspireer jij de teams in deze verandering en coach jij de teams naar zelfstandig samenwerken. Waarbij de teams zelf verantwoordelijk zijn voor de zorginhoud en jij de teamleden coacht in het gedrag wat hier bij past. Als teammanager schep jij de randvoorwaarden, biedt je de kaders en draag je zorg voor een evenwichtige teamsamenstelling.


Als teammanager van de revalidatie en kortdurend verblijf:

 • Ben je verantwoordelijk voor 60 medewerkers die onderverdeeld zijn in 3 teams, allen intramuraal;

 • Geef je op een inspirerende manier leiding, ben je concreet, doortastend en staat je deur open voor je collega’s;;

 • Coach je de teams;

 • Lever je een bijdrage aan het Herstel- en Revalidatiebeleid.

Hier ga je werken

Jij als teammanager bent een onderdeel van het managementteam van Den Bosch en Bommelerwaard, maar zoekt ook de verbinding met de collega’s van de dezelfde doelgroep(en) binnen BrabantZorg. Door middel van een actieve deelname binnen deze teams wordt er projectmatig gewerkt en gesproken over de spelende thema’s. Omdat jouw teams verspreid zijn over twee verschillende locaties, namelijk het Zonnelied in Ammerzoden en Nieuwehagen in Den Bosch, zul je flexibel moeten zijn.


Het Zonnelied


NieuwehagenWat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen zorglocaties het Zonnelied en Nieuwehagen en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 55: minimaal € 3.335,- en maximaal € 4.786,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde hbo-managementopleiding en je hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende in de Zorg.

 • Ben je een toegankelijke, betrokken teammanager met hart voor de ouderenzorg;

 • ben je koersvast en duidelijk;

 • coach je medewerkers op een natuurlijke manier, waarbij “elke dag zo fijn mogelijk” en “samenzorg” uitgangspunten zijn;

 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden;

 • je bent vanzelfsprekend gericht op samenwerken met de samenleving en de stakeholders.

#LI-RA1

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature Whatsappen of bellen met Rens Artz of regiomanager Corina v.d. Ven 06-10593161

 • Reageren kan doorlopend, we werken met een doorlopende selectie.

Den Bosch en Ammerzoden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.335 - € 4.786 per maand
Management en ondersteuning

of

Den Bosch en Ammerzoden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.335 - € 4.786 per maand
Management en ondersteuning

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter