Overslaan naar content

Strategisch HR beleidsadviseur | 32 - 36 uur

Deels thuiswerkenOss, Noord-Brabant, Nederland€ 4.191 - € 5.593 per maandManagement en ondersteuning

Dit ga je doen

Aandacht en waardering voor medewerkers, de medewerker op één! Ben jij een ervaren HR professional die zich hier helemaal in kan vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Strategisch HR beleidsadviseur binnen Brabantzorg ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van Mens & Organisatie (M&O). Je bent onderdeel van een zelforganiserend team van vijf beleidsadviseurs M&O. Je werkt nauw samen met de regio adviseurs M&O, je collega's van de BrabantZorg Academie, adviseurs gezondheid & re-integratie en Recruitment. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling, implementatie en borging van het M&O beleid. Je adviseert het management en de Raad van Bestuur van BrabantZorg pro-actief over ontwikkelingen en kansen. Je doet voorstellen ter verbetering, die je verder beleidsmatig en projectmatig uitwerkt. Ook draagt je bij aan de optimalisatie van werkprocessen op het gebied van M&O.


Een groot project dat nu bijvoorbeeld speelt is de actualisatie van het functiegebouw. Jij bent de projectmanager en coördinator van dit project. Je zorgt dat alle betrokken partijen op tijd zijn aangehaakt. Je bent organisatiesensitief en hebt oog voor de verhoudingen binnen de organisatie. Jij begrijpt hoe verschillende afdelingen en teams met elkaar samenwerken en kunt hierop inspelen om het project succesvol te laten verlopen.

Een aantal werkzaamheden op een rij:

 • Je adviseert, bent deskundige en sparringpartner en ondersteunt de organisatie bij complexe vraagstukken op het gebied van M&O.

 • Als projectleider, inhoudsdeskundige of deelnemer werk je samen met collega’s van verschillende disciplines. Je levert vanuit deze rollen een bijdrage aan diverse projecten.

 • Je vertaalt wijzigingen in wet- en regelgeving, cao en beleid in voor de organisatie, medewerkers en vrijwilligers duidelijke afspraken, procedures en processen.

 • Je participeert in in- en externe netwerken en je bent goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de organisatie en daarbuiten.


Dit ben jij

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste HR professional met liefde voor het HR vak en hart voor de zorg. Iemand met humor die anderen weet te inspireren en motiveren. Een fijne collega die methodisch, planmatig en resultaatgericht (samen)werkt en gericht is op het continu verbeteren van beleid, procedures en processen voor organisatie, medewerkers en vrijwilligers. Een verbinder met oog voor de verhoudingen binnen een organisatie.

Daarnaast:

 • Heb jij een HBO+/academisch werk- en denkniveau (HRM, bedrijfskunde, personeelswetenschappen of vergelijkbaar). Je beschikt over goede kennis van het werkveld en relevante wet- en regelgeving en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op dit niveau.

 • Je neemt initiatief en bent oplossingsgericht. Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken.

 • Je bent communicatief sterk en hebt goede adviesvaardigheden. Je kunt uitstekend relaties opbouwen, binnen en buiten de organisatie. Jij bent volhardend en zelfstandig.

 • Je bent analytisch, gestructureerd en resultaatgericht. Je bent in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en oplossingen te vinden die aansluiten bij de organisatiedoelen.

 • Je schrijft gemakkelijk en met plezier.


Hier ga je werken

Je werkt vanuit ons comfortabele kantoor aan de Gasstraat in Oss. Daarnaast kun je ook vanuit huis werken. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

We hebben een vaste werkdag op kantoor zodat we elkaar in ieder geval wekelijks ontmoeten.

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch.


Dit bieden wij

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische en informele werkomgeving met betrokken collega’s en veel eigen inbreng;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget en een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 60: minimaal € 4.191,- en maximaal € 5.593,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • 237 uren vakantie-uren per jaar bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week.

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;


Dit ben jij

Hebben we jouw interesse kunnen wekken?
Solliciteer dan voor 28 februari via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je bellen met Danielle van Liempd, Adviseur beleid en implementatie M&O via 06 -10168415.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Recruiter: Marloe Hamers, 06 - 16135840.


We maken graag kennis met je!

#LI-RA1

Deels thuiswerken
Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.191 - € 5.593 per maand
Management en ondersteuning

of

Deels thuiswerken
Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.191 - € 5.593 per maand
Management en ondersteuning

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter