Overslaan naar content

Specialist Ouderengeneeskunde | 16 - 36 uur

Op locatie
 • Noorderkroon ('s Hertogenbosch)
€ 6.260 - € 9.257 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Ben jij de SOG die wij zoeken? Zou je graag een keertje mee willen kijken, uiteraard is dit ook mogelijk! Neem gerust contact op met Rens, de contactgegevens vind je onderaan de pagina. 

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw competenties en interesses, ga je aan de slag met cliënten die geriatrische revalidatie en langdurige zorg behoeven. Van opnamegesprek tot ontslag of overlijden voer jij de zorgregie voor de cliënten. Je werkt daarbij samen met de verpleegkundig specialisten en AIOS/ANIOS binnen een multidisciplinair team. De triage in de avonden, weekenden en nachten wordt verzorgd door het Regionaal Verpleegkundig Team. Als SO draai je mee in de ANW-diensten, sommige diensten en achterwachten worden ook ingevuld door ANW-nederland.

Ook behandel je cliënten in de eerste lijn en heb je een consultatiefunctie voor huisartsen. Je geeft supervisie aan de verpleegkundig specialist en basisartsen en verzorgt zo nodig de deskundigheidsbevordering in het team. Met één belangrijk doel voor ogen: elke dag zo fijn mogelijk! Je gaat uit van wat belangrijk is voor cliënten en welke doelen zij willen en kunnen behalen. Je kunt zoveel betekenen voor cliënten en hun families. Wanneer dit lukt, haal je daar veel energie uit.


Hier ga je werken:

Het team in regio Den Bosch bestaat uit vier specialisten ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten, AIOS, HAIO en verpleegkundig specialist in opleiding en basisartsen. Het medisch secretariaat is de steun en toeverlaat van de medische vakgroep. De artsen werken nauw samen met gespecialiseerd verpleegkundigen. Er is een goede samenwerking in de eerste en tweede lijn.Als specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van de medische vakgroep in de regio. De voorzitters van de vier regionale vakgroepen, overleggen zes keer per jaar met het regiomanagement, de managers Behandel- en Kenniscentra (BKC’s) en de Raad van Bestuur. De vakgroep voorziet het management gevraagd en ongevraagd van advies. Op deze manier hebben de vakgroepen inspraak op besluiten in het medisch domein, op strategisch en tactisch niveau. Ook zijn de vakgroepen hierdoor nauw betrokken bij de visievorming op behandelverantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vaste aanstelling en een salaris in FWG 75. Daarnaast krijg je:


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 75: minimaal € 6.260,- en maximaal €9.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Jij bent Specialist ouderengeneeskunde en wilt werken in een dynamische organisatie met ruimte voor innovatie. Daarnaast:

* heb je een duidelijke visie op ouderenzorg en de positie van de specialist ouderengeneeskunde;
* beschik je over een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen;
* beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
* heb je kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving en medisch/ethische vraagstukken en houd je dit actueel;


Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: Meer info vind je hier

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen of bellen met Rens Artz 06-82523201
Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op datum van indiensttreding.

Op locatie
 • Noorderkroon ('s Hertogenbosch, Noord-Brabant)
€ 6.260 - € 9.257 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Op locatie
 • Noorderkroon ('s Hertogenbosch, Noord-Brabant)
€ 6.260 - € 9.257 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter