Overslaan naar content

Medewerker Welzijn Activiteiten | 20 uur

Op locatie
 • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.467 - € 3.503 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

We streven naar welzijn en zorg waarbij mensen voorop staan. Mensen in kwetsbare situaties verdienen veiligheid, liefde, vakman/vrouw-schap en onze volle aandacht. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder snel verder!

Wat ga je doen?

Jij gaat samen bouwen aan team Welzijn. Samen met mantelzorgers, familie en vrijwilligers werken we volgens de visie van BrabantZorg: Elke Dag zo Fijn Mogelijk. Met jouw mentaliteit weet je van aanpakken en kan je goed samenwerken met andere disciplines. Je gaat een lokaal en regionaal netwerk opbouwen en inspireert je collega’s hiermee en werkt samen naar een sfeer waarin elke bewoner op zijn eigen manier tot zijn recht komt. Je geniet samen met de cliënten van de alledaagse gewone zaken van het leven. Je bent de verbinder tussen welzijn en zorg, met Elke Dag Zo Fijn Mogelijk.

Hier ga je werken

Je bent onderdeel van team welzijn. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat het welzijn van de cliënt voorop staat. Collega’s uit jouw team houden zich bezig met verschillende onderdelen. Denk aan grootschalige activiteiten, het werven en begeleiden van vrijwilligers en welzijn binnen de afdelingen en woningen. Jouw taak zal zich vooral richten op de afdelingen en woningen. Je bent werkzaam op twee Bossche locaties van BrabantZorg, het werken tussen twee locaties en daarin flexibel zijn vind jij geen probleem! Hieronder lees je meer over de locatie:

Nieuwehagen is een sfeervol gebouw aan de rand van de Bossche binnenstad. Veel bewoners komen van oorsprong uit ’s-Hertogenbosch omdat ze het prettig vinden op loopafstand van de binnenstad te wonen. Maar ook omdat familie en vrienden altijd welkom zijn in restaurant De Parade voor een smakelijke warme maaltijd, een kop koffie of een hapje en een drankje. Of in de binnentuin om op een mooie dag samen jeu de boules te spelen.

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de ouderenzorg! Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Je hebt een een diploma activiteitenbegeleider, social work, SPH, CMV, MWD of event management. Daarnaast:

 • Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, jouw werktijden bevinden zich tussen 10:00 en 22:00;

 • Ben jij een echte teamplayer!

 • Snap jij hoe de ouderenzorg in elkaar zit en begrijpt zorgprocessen als geen ander;

 • Ben je tactvol en hulpvaardig, kunt je goed inleven in bewoners;

 • Ben je integer, betrouwbaar, geduldig en hebt doorzettingsvermogen;

 • Kun je goed samenwerken binnen een zelforganiserend team, maar durft ook zelf beslissingen te nemen en alleen te handelen. Daarnaast kun je snel anticiperen.


Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Uitzicht op een vaste aanstelling;

 • Een salaris in FWG 35/40: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;

 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Jeffrey ten Bokkel (Recruiter) via 06 51 34 77 09. Of voor inhoudelijke vragen met Gijs Spooren (Teammanager) via 06 22 84 41 80.

Op locatie
 • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter