Skip to content

Huishoudelijke Medewerker | 15 - 20 uur

Oss, Noord-Brabant, Nederland€ 13,3 - € 16,24 per uurHuishoudelijk

Dit ga je doen

Houd jij van schoonmaken en kun je goed met ouderen omgaan? En wil je een aantal ochtenden in de week werken? Laat ons dan in een paar zinnen weten waarom jij geschikt bent voor deze baan!

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker begin je om 7 uur ‘s morgens en werk je tot ongeveer 12.00 uur. Dat is vroeg maar vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Je werkt veel zelfstandig en volgens een schoonmaakplan. Allereerst ga je de appartementen of kamers van bewoners schoonmaken. Daarnaast werk je in de algemene ruimten, zoals de gangen, de hal en de gezamenlijke huiskamers. Al poetsend heb je contact met bewoners en collega's. Je overlegt met de zorgmedewerkers over wanneer je terecht kunt in de verschillende ruimten. En een praatje maken tijdens het werk maakt ook jouw dag compleet. Je bent bereid om in het gehele huis ingezet te kunnen worden. Natuurlijk kijken we ook naar jouw voorkeuren en proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden in de planning. Het team plant zelf een basisrooster. Als het nodig is, val je in voor een afwezige collega maar meestal werk je op vaste dagen tussen maandag en vrijdag. Ook werk je 4 á 5 keer per jaar op zaterdagochtend.


Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:

 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris van minimaal € 13,30 en maximaal € 16,24 bruto per uur volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg; Hulp bij Huishouden;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Hier ga je werken

De Wellen in Oss is een groot woonzorgcentrum voor ouderen. Er wonen o.a. mensen met dementie in kleinschalige woningen en op een grote afdeling. Maar er revalideren ook ouderen na een operatie of ziekte. Of ze wonen er omdat ze een lichamelijke beperking hebben. In het restaurant is altijd wel iets te doen: van een muziekoptreden tot een spelletjesmiddag, als het maar gezellig is. Het team Huishoudelijke Dienst bestaat uit ongeveer 18 medewerkers en is op zoek naar een nieuwe collega.


Wie ben jij?

Jij hebt bij voorkeur een schoonmaak achtergrond en werkt graag met allerlei soorten mensen. Daarnaast:

 • Heb je een verzorgd uiterlijk en ben je vriendelijk en goed in de omgang met mensen;
 • Ben je communicatief sterk;
 • Werk je netjes en gestructureerd;
 • Kun je zowel goed zelfstandig als samen in een team werken;
 • Ben je positief kritisch en houd je van een geintje op zijn tijd.


Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact voor vragen over het vacature proces? Dan kun je bellen of appen met Recruiter Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Teammanager Monique Klerkx via 06 53 24 84 80. 

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 13,3 - € 16,24 per uur
Huishoudelijk

of

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 13,3 - € 16,24 per uur
Huishoudelijk

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter