Skip to content

Maatschappelijk Werker | 28 uur

Oss, Noord-Brabant, Nederland€ 3.335 - € 4.786 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Deins jij niet terug van complexe situaties? Krijg je energie van het helpen en begeleiden van mensen? En werk je graag met ouderen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?
Voor ouder wordende mensen verandert er vaak veel. Zeker als ze te maken krijgen met ziekte en beperkingen. Ook voor de familie zijn de veranderingen vaak ingrijpend, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van veranderend gedrag en langdurige mantelzorg. Als maatschappelijk werkende begeleid en ondersteun je cliënten en hun naasten op praktisch en mentaal gebied. Je geeft informatie over de mogelijkheden voor de cliënt, bemiddelt waar nodig en adviseert op vele vlakken aan cliënten, hun systeem en zorgprofessionals. Daarnaast ondersteun je bij het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen en rouwverwerking.

Je bent als maatschappelijk werkende betrokken bij cliënten die bij ons wonen en hun systeem. Je begeleidt cliënten individueel. Ook begeleid je partnergroepen en themabijeenkomsten, waarbij je praktische en emotionele ondersteuning biedt. Daarnaast ben je aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling en kunnen collega’s bij je terecht met signalen van ouderenmishandeling. Zo zijn jouw dagen nooit hetzelfde en voeg je echt iets toe voor de ouderen die aan jou zijn toevertrouwd. Een hele veelzijdige baan dus, waarbij je stevig in je schoenen moet staan.

Hier ga je werken:
Als Maatschappelijk werkende maak je deel uit van het team Behandel- en Kenniscentrum (BKC) in de regio Oss. De behandelaren van het BKC zijn specialisten op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat de kwaliteit van leven toeneemt. Samen met onze behandelaren werken cliënten aan herstel na ziekte en revalidatie, aan weerbaarheid en behoud en vergroten van de zelfstandigheid. Ook bieden de behandelaren behandeling, begeleiding en consultatie in de laatste levensfase.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met een salaris in FWG 55 (min. 3.335,- en max. 4.786,- euro per maand). Bij wederzijdse tevredenheid kunnen we dit omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast krijg je:

 • Een uitdagende baan in een prettig en ambitieus team; 

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling;

 • Korting op private-lease van een auto.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.


Wie ben jij?

Jij hebt een hbo-diploma Maatschappelijk werk en dienstverlening of Social Work. Bij voorkeur beschik je over ervaring in de ouderenzorg. Daarnaast:

 • Heb je ruime ervaring op het gebied van Maatschappelijk werk;

 • Ben je flexibel inzetbaar en kun je goed zelfstandig werken;

 • Ben je een open en vriendelijke persoonlijkheid en heb je een gevoel voor humor;

 • Heb je ervaring met de doelgroepen (zoals CVA-zorg, ziekte van Parkinson en mensen met dementie);

 • Ga je outreachend en profilerend te werk en kun je goed mensen met elkaar verbinden;

 • Ben je goed in plannen en schakel je snel, wanneer dit nodig is en ben je in staat om goed tot de kern door te dringen van de casus;

 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en werk je graag samen met je collega’s in een multidisciplinair teamverband;

 • Heb je een rijbewijs en de beschikking over een auto;

 • Heb je voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer of smartphone om te kunnen gaan.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor vragen over het vacature proces appen of bellen met Jeffrey ten Bokkel 06-51347709 of voor inhoudelijke vragen met maatschappelijk werkende Hülya Genç 06-30240661.

De sluitingsdatum voor deze vacature is woensdag 6 december 2023.  
Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.335 - € 4.786 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.335 - € 4.786 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter