Skip to content

Logopedist | 24 uur

Oss, Noord-Brabant, Nederland€ 3.177 - € 4.786 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Ben jij een logopedist met ervaring in de ouderenzorg? Vind je het leuk om in een verpleeghuis en bij ouderen aan huis te werken? Kun jij goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een logopedist met hart voor de ouderenzorg. Het betreft een zelfstandige en afwisselende functie binnen de vakgroep logopedie waarin je nauw samenwerkt met het multidisciplinaire behandelteam en zorgmedewerkers van de afdelingen. Solliciteer snel en kom kennis maken!

Wat ga je doen?

Je bent een specialist op het gebied van onder andere dysfagie, dysartrie, afasie en cognitieve communicatieproblemen bij ouderen. Je geeft advies over de in te zetten behandeling en begeleiding en voert dit uit. Het is jouw missie om de cliënt zo lang mogelijk zelfredzaam te houden.

Als logopedist bij BrabantZorg werk je met vaak kwetsbare ouderen; binnen de muren van het verpleeghuis, maar ook in de eerste lijn aan huis, bij somatische en psychogeriatrische problematiek. Je onderzoekt cliënten op vraag van de cliënt, mantelzorger, zorgprofessional of op verwijzing van een arts. Je stelt een logopedische diagnose en je stelt in overleg met de cliënt/mantelzorger een behandelplan op dat je evalueert en bijstelt.

Je adviseert over benodigde hulpmiddelen, je begeleidt en adviseert de cliënt en zijn omgeving op logopedische gebieden, je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en neemt op verzoek deel aan interne en externe vakgerichte projecten.

Tevens heb je een signalerende functie. Jij kunt snel een inschatting maken van de situatie en eventueel andere disciplines inschakelen om de juiste zorg te kunnen bieden. Je werkt veel zelfstandig op locaties of aan huis, maar nooit alleen. Je kunt namelijk altijd terugvallen op je collega’s. Je kunt je eigen behandelprogramma’s samenstellen en hebt daarin veel vrijheid. Dat is precies wat jouw werk bij ons zo veelzijdig maakt.

Hier ga je werken
De vakgroep logopedie is onderdeel van het behandel- en kenniscentrum (BKC) van BrabantZorg, een multidisciplinair team met expertise op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Je komt te werken binnen verschillende verpleeghuizen in meerdere regio´s en in de eerste lijn. Onze vakgroep bestaat momenteel uit 2 logopedisten met uiteenlopende specialisaties, waaronder afasie, dysartrie, dementie, cognitie en Parkinson. Wij zijn een hecht en gezellig team. Daarnaast werk je ook intensief samen met je collega’s van andere disciplines. Jij zou als nieuwe aanwinst de derde logopedist binnen het team worden.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

  • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

  • Een salaris in FGW 55: minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.786,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

  • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Naast dat je beschikt over een hbo-diploma logopedie en kwaliteitsgeregistreerd bent, vragen wij het volgende:

- Je hebt aanvullende cursussen (afasie, dysfagie, dementie, ParkinsonNet) die relevant zijn voor de ouderenzorg gevolgd, of hebt ambitie om dit te doen;

- Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en bij voorkeur ervaring in dit vakgebied;

- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden waarmee je cliënten kunt stimuleren en motiveren. Deze vaardigheden zijn ook nodig bij in- en externe

overlegsituaties, bij het maken van rapportages en bij advisering;

- Je bent alert op de lichamelijke/psychische symptomen van je cliënten en handelt hiernaar;

- Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen;

- Je bent integer en representatief;

- Je bent in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

Dit ben jij

Hebben we jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

  • Wil je liever eerst even contact? Dan kun je voor vragen over het vacature proces bellen of appen met Recruiter Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je bellen met Jette Swart via 06 57 31 64 82.


Sluitingsdatum voor de vacature is donderdag 30 november 2023. Op maandag 4 en dinsdag 5 december 2023 zullen wij de gesprekken voeren.

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.786 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.786 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter