Overslaan naar content

Kwaliteitsverpleegkundige | 20 - 24 uur

Op locatie
 • Herpen, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.264 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Denk jij graag mee over hoe de zorg nóg beter kan? Werk jij graag bij een organisatie waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt? Kom dan werken bij BrabantZorg in regio Oss.


Wat ga je doen?

Bij BrabantZorg werken we continu aan de verbetering van de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Door steeds te vragen wat cliënten ervaren en belangrijk vinden, blijven wij leren en kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Om gemakkelijk onze koers voor ogen te houden in het werk van alledag, hebben we één heldere kernzin geformuleerd die aan elke collega uitlegt waarom we doen wat we doen. Een zin die laat zien wat ons drijft en wat we willen bereiken: 'Elke dag zo fijn mogelijk'. Dit geldt voor cliënten, familie, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners.

Hier ga je werken:

Binnen BrabantZorg werken de teams op basis van zelforganisatie. In de praktijk zal je op locatie nauw samenwerken met de verpleegkundige, behandelaren en teammanagers en heb je met regelmaat afstemming met andere kwaliteitsverpleegkundigen in de regio Oss.

Als kwaliteitsverpleegkundige zijn jouw individuele kwaliteiten onmisbaar. Je bent een belangrijke spil tussen de diverse teams en je werkt intensief met deze bevlogen medewerkers samen. Vanzelfsprekend ben je deskundig en borg je de (veilige) zorginhoudelijke thema's (denk aan het uitvoeren van incidentanalyse, methodisch werken, medicatieveiligheid etc.). Hierin geef je gevraagd, maar ook ongevraagd advies aan de teams. Je bent analytisch, een teamspeler, kan verbinden en coachen, planmatig werken en je bent creatief.

We vragen een nieuwe collega die graag ongeveer 20 uur per week wil werken voor de prettige, kleinschalige locatie Maasland in Herpen. Binnen Maasland zijn er zowel somatische als psychogeriatrische bewoners. Er is 1 verpleegafdeling met behandeling en er zijn 3 afdelingen zonder behandeling. 


Het uitgangspunt is dat je zelf de regie hebt over je werkdagen en tijden. Je staat niet ingepland in de zorgplanning, maar je zorgt dat je aanwezig bent bij vaste overlegmomenten met de behandelaren en de teams. Bij calamiteiten of drukke periodes verlangen we flexibiliteit om de teams te kunnen ondersteunen. Dit stem je af met je teammanager.


Locatie Maasland in Herpen is een verzorgingshuis met een verpleeghuisafdeling waarin we zowel somatische als PG-afdelingen hebben. Binnen locatie Maasland wordt kleinschalig gewerkt: per vleugel zijn er tien appartementen. Elke vleugel heeft een eigen huiskamer en keuken waar samen met de bewoners gekookt en gegeten wordt en waar activiteiten plaatsvinden. De zorg wordt steeds complexer en uitdagender en welzijn en eigen regie bij de cliënt staan voorop. Jouw inbreng, expertise en visie doen ertoe en hebben we nodig om onze zorg te optimaliseren.


Wat bieden wij jou?
Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:

 • Een salaris in FWG 50: minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.264,- euro per maand;

 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);

 • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling.


Wie ben je?
Naast dat je BIG geregistreerd en in het bezit bent van een hbo verpleegkundige diploma beschik je over het volgende:

 • Je houding is gericht op coaching en ontwikkeling;

 • Je bent een voorbeeldfunctie voor collega's, leerlingen en stagiaires;

 • Je durft je collega's aan te spreken en je bent een doorzetter. Je hebt een praktische, vooruitstrevende en positieve instelling;

 • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend;

 • Je stemt je communicatie af, hebt een luisterend oor en je zoekt continue naar mogelijkheden om te verbeteren. Cliënten en familie, behandelaren en collega's voelen zich gehoord;

 • Je wordt enthousiast om SamenZorg met medewerkers, vrijwilligers, bewoners, naasten en het gezamenlijk netwerk verder te introduceren binnen de locatie.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77 of voor inhoudelijke vragen over de functie met teammanager Nikki Smits via nikki.smits@brabantzorg.eu.

Op locatie
 • Herpen, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.264 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Herpen, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.264 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter