Skip to content

Horecamedewerker Kruisherenkapel | Oproepkracht | 0 - 36 uur

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 13 - € 16,41 per uurHoreca en facilitair

Dit ga je doen

De Kruisherenkapel is een rijksmonument in het centrum van Uden. Een bijzondere locatie voor o.a. huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en afscheidsdiensten. Voor deze mooie locatie zijn wij op zoek naar Horecatoppers!

Wat ga je doen?
De Kruisherenkapel is een prachtige, bijzondere locatie die wordt geëxploiteerd door BrabandZorg. Iedere dag zo fijn mogelijk is ons motto en dat geldt ook voor de Kruisherenkapel. Samen met jouw collega’s maken wij van ieder evenement een succes! Of het nu een bruiloft of een begrafenis is.
Als horecamedewerker bij de Kruisherenkapel is geen dag hetzelfde. De ene dag serveer je koffie bij een afscheidsdienst en de andere dag serveer je de gasten een glas wijn bij een zakelijke bijeenkomst. Tafels dekken en eten uitserveren maar ook glazen ophalen behoren ook tot je werkzaamheden. Je krijgt te maken met verschillende soorten evenementen en bijeenkomsten. Lekker afwisselend dus!
Werktijden zijn in overleg, waarbij het in de meeste gevallen gaat om korte diensten, maar ook deze zijn afwisselend. Het aantal uren dat je per week werkt kan dus erg wisselen. Dit is afhankelijk van hoeveel evenementen er gepland zijn. Op dit moment zijn er gemiddeld drie bijeenkomsten per week waarbij het vooral gaat om dagdiensten van maandag tot en met vrijdag.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek bij jouw in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). De functie is ingedeeld in FWG 20 (minimaal € 13,- en maximaal €16,41 bruto per uur).

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. 


Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: 

 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Conja Ham, Manager Horeca en Facilitair, 06-5775 9263.

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 13 - € 16,41 per uur
Horeca en facilitair

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 13 - € 16,41 per uur
Horeca en facilitair

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter