Skip to content

Bijbaan in de Zorg | uren in overleg

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 12,63 - € 15,93 per uurZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Studeer jij verpleegkunde? En ben je nog op zoek naar een leuke en leerzame vakantiebaan en bijbaan? Kom dan werken bij onze locatie Sint Jan in Uden!


Wat ga je doen?

Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een bijbaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen. Je wordt niet in het diepe gegooid, want je krijgt de juiste begeleiding van je collega's. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past. Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden. 

Je werkt wanneer je wilt, in het weekend of in de vakantie. Want je wilt natuurlijk ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Ook buiten de zomerperiode ben je verzekerd van een bijbaan. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Schoolvakantie? Dan kun je lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.


Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Je uurloon is minimaal € 6,63 en maximaal € 12,52. Je loon wordt bepaald aan de hand van jouw opleidingsrichting en opleidingsjaar.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten.Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Wonen midden in het bruisend centrum van Uden. Dat biedt Sint Jan. Je kiest er voor een veilige omgeving wanneer er behoefte is aan extra zorg. Zieke en gehandicapte ouderen die nog meer ondersteuning nodig he​bben, wonen op de afdeling verpleeghuiszorg. Samen vormen zij een groot huis met een groot hart. Middenin het Udense leven.


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek bij jouw in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een salaris van minimaal € 12,63 en maximaal € 15,93 bruto per uur volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je bent minimaal 17 jaar en volgt een opleiding in de zorg. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.


Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Bent je in ieder geval een weekend dag beschikbaar. 

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes. Meer info kun je vinden op onze contactpagina.

 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Bibi Engels, Manager Zorg & Welzijn, 06-51067157.

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 12,63 - € 15,93 per uur
Zorg en Welzijn

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 12,63 - € 15,93 per uur
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter