Skip to content

Horeca kok | Carrousel groen | 32 - 36 uur

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland€ 2.066 - € 3.025 per maandHoreca en facilitair

Dit ga je doen

Carrousel Groen is een organisatie binnen BrabantZorg waar we mensen met een ondersteuningsvraag een zinvolle daginvulling geven. Ben jij die gedreven Horeca kok die het leuk vind om met mensen van deze doelgroep te werken? Dan is dit de uitdaging voor jou!


Wat ga je doen?

De visie van Carrousel Groen is het gevoel dat alle mensen, vanuit mogelijkheden en talenten, van waarde kunnen zijn voor anderen. Deze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt omdat ze bijvoorbeeld doof zijn of een vorm van autisme hebben. In de rol van assistent-medewerker kunnen zij toch meedoen in het arbeidsproces en een zinvolle daginvulling hebben. Bij ons krijgen ze de aandacht en begeleiding die ze nodig hebben.


Voor de locatie Nieuwe Hoeve te Schaijk en het Emmaus Klooster in Velp zijn we op zoek naar een innovatieve, creatieve en gastvrije horeca kok met affiniteit voor de assistenten van Carrousel Groen.

Het restaurant van het Emmausklooster staat bekend om zijn eerlijke keuken en de gezonde maaltijden met hoofdzakelijk producten uit de biologische tuin.


De keuken van het Buurthuis op de locatie Nieuwe Hoeve is sinds juni 2023 geopend, in deze setting wordt er gekookt voor het kantoorpersoneel, bezoekers, in en -externe gasten, de bezoekers van de Hooimijt, maar ook voor grote gereserveerde groepen. Het concept is gezond, eigenwijs en herkenbaar koken voor een betaalbare prijs.


Het horecateam bestaat uit verschillende (assistent) medewerkers, waaronder horeca koks, afwasmedewerkers en medewerkers van de bediening. Het is voor deze functie dus van groot belang dat je, naast een goede kok, ook affiniteit hebt met deze doelgroep. Hiervoor is een goede dosis humor, geduld en goede sociale vaardigheden nodig.


Carrousel Groen is geen ingewikkeld verhaal, maar het eenvoudige goed doen, is best een kunst.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek bij jouw in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Je hebt per kalenderjaar recht op totaal 237,4 vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week. (6,5 week vakantie per jaar)

 • Een salaris van minimaal € 2266,- en maximaal € 3025,- bruto per maand, bij een werkweek van 36 uur, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!Wie ben jij?

Allereerst heb jij minimaal een MBO opleiding tot kok afgerond. Je hebt kennis van verschillende bereidingswijzen, dieetleer en de hygiënerichtlijnen HACCP. Je bent van nature sociaal en geduldig en kunt duidelijk communiceren. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je beschikbaar voor ongeveer minimaal 32 uur per week en bereid om ook in de weekend en avonden te werken;

 • Je hebt enkele jaren ervaring als zelfstandig werkend kok. Ervaring met catering is vereist;

 • Jij hebt een grote affiniteit met de doelgroep van Carrousel Groen; kandidaten met een brede ondersteuningsvraag.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:

 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Casper van Oirschot, Manager Carousel Groen, 06-13152054.

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.066 - € 3.025 per maand
Horeca en facilitair

of

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.066 - € 3.025 per maand
Horeca en facilitair

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter