Overslaan naar content

Helpende Plus | Revalidatie | 20 - 26

Oss, Noord-Brabant, Nederland€ 2.340 - € 3.014 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Ben je Helpende Plus of ben je bereid het Plus-certificaat te behalen? Wil je graag werken met mensen in de geriatrische revalidatiezorg? Kom dan eens kennismaken met ons!


Wat ga je doen?

“Revalideren doen we samen”, dit houdt in dat de cliënt vanaf de start van het revalidatietraject meedenkt en meebeslist over de revalidatiedoelen om terug te keren naar huis.

Jij zorgt voor een optimaal revalidatieklimaat voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met het zorg- en behandelteam. Je bent vooral bezig met het ondersteunen van cliënten tijdens de maaltijd, administratieve taken als het gaat om bijvoorbeeld het menu en dieetwensen/-wijzigingen. Je maakt een praatje met de cliënt om stil te staan bij de doelen die de cliënt wil behalen. Maar je hebt zeker ook een luisterend oor voor hetgeen wat de cliënt is overkomen.


Tijdens je dienst staat de ADL zorg voor de cliënt centraal. Hierbij ben je vooral bezig met het motiveren en stimuleren om de cliënt het zo goed mogelijk zelf te laten doen. Na de verzorging gaan cliënten vaak naar de huiskamer, waar ze verder gestimuleerd worden in hun revalidatieproces. De ene cliënt heeft meer hulp nodig dan de andere, dit wordt bepaald samen met het behandelteam. Als Helpende Plus draag je elke dag je steentje bij aan het revalidatieproces. Wanneer een cliënt zijn doelen niet haalt, dan wordt dit multidisciplinair besproken. Jij hebt hierin een signalerende rol. Je kan zowel in de ochtend als avond in overleg ingepland worden. Gemiddeld werk je 2 weekenden per maand.


De Wellen in Oss is een groot woonzorgcentrum voor ouderen. Er wonen mensen met dementie, maar ook mensen die revalideren na een operatie of ziekte. In het restaurant is altijd wel iets te doen: van een muziekoptreden tot een spelletjesdag. Op de afdeling geriatrie is het belangrijk dat er een veilig en stimulerend klimaat heerst, zodat de cliënten optimaal begeleidt worden tot zelfstandigheid, maar ook is gezelligheid belangrijk.

https://www.brabantzorg.eu/huizen/de-wellen-oss/

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Daarnaast:


 • kun je goed samenwerken in een team én sta je alleen ook je mannetje;

 • ben je een harde werker en flexibel inzetbaar;

 • heb je een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;

 • kun je goed cliënten motiveren en activeren

 • ben je geduldig en hebt doorzettingsvermogen;

 • ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;

 • kun je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, wat van belang is bij het verstrekken van informatie aan de cliënt, bij de administratie in het cliëntsysteem en bij het schrijven van rapportages en overdrachten;

 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Heb je een oud diploma voor verzorgende (bijvoorbeeld MDGO-VZ, verzorgende C)? Dan kun je ook reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met Recruiter Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09 of voor inhoudelijke vragen met Teammanager Astrid van Gaal via 06-10041150

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.340 - € 3.014 per maand
Zorg en Welzijn

of

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.340 - € 3.014 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter