Skip to content

Helpende plus | PG | 16-32 uur

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.139 - € 2.798 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Revalideren doen we samen! Wil jij de onmisbare schakel zijn in het herstel van cliënten, zodat zij binnen korte tijd weer fijn naar hun eigen omgeving terug kunnen?

Wat ga je doen?


Als Helpende plus zorg jij voor een optimaal revalidatieklimaat voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met het zorg- en behandelteam, waarbij je dagelijks met elkaar overlegt en van elkaar kunt leren. Je helpt bewoners met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals aankleden en eten, waarbij je medicatie verstrekt en enkele eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoert. Je houdt rekening met de gewoontes van je cliënten. Het uitgangspunt is dat de bewoners zoveel mogelijk zelf doen en hun eigen regie zoveel mogelijk behouden. Je maakt een praatje met de cliënt, hebt een luisterend oor én je staat samen stil bij de doelen in het behandelplan.


Daarnaast heb je verschillende huishoudelijke taken; denk aan spullen opruimen in de woningen en de dagelijkse koffieronde verzorgen. Ook bied je mentale ondersteuning door betrokkenheid en geduld te tonen, zodat cliënten zich vertrouwd bij jou voelen. Als de situatie rondom een cliënt verandert, rapporteer je dit in het behandelplan. Je begeleidt cliënten tijdens het gehele revalidatieproces binnen een multidisciplinair team waarbij je intensief samenwerkt met je collega’s. Als blijkt dat de doelen van een cliënt bijgesteld moeten worden, dan wordt dit multidisciplinair besproken. Jij hebt hierin een belangrijke signalerende en coördinerende rol.


Het gaat om een vacature voor de eerste etage van Noorderkroon op deze afdeling leven ongeveer 11 bewoners met een psychogeriatrisch zorgvraag. Ben jij de Helpende of Helpende plus met een energieke houding om alle uitdagingen binnen dit team aan te gaan?


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 30: minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.798,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn, bij voorkeur aangevuld met een certificaat Helpende Plus. Als je het Helpende Plus-certificaat nog niet hebt, kun je deze behalen binnen BrabantZorg. Je begint als dan als Helpende, en ontwikkelt je vervolgens snel tot Helpende Plus, waarbij je bovenop het helpen bij de dagdagelijkse handelingen, ook medicatie mag verstrekken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen mag uitvoeren. 


Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes, zie onze contactpagina;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Rens Artz 06-82523201.

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.139 - € 2.798 per maand
Zorg en Welzijn

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.139 - € 2.798 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter