Overslaan naar content

Helpende (Plus) | PG | Uren in overleg

Op locatie
 • De Heegt (Geffen)
€ 2.340 - € 3.014 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

'Als medewerker op de Heegt krijg ik ruim de tijd voor onze bewoners. Welzijn is belangrijk en doordat ik veel tijd hiervoor krijg, maakt het mijn werk extra fijn om te doen.'

- Helpende Plus van de Heegt 

Wat wordt jouw werkplek?

Onze locatie De Heegt ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Geffen. De Heegt is recent gerenoveerd en geheel gemoderniseerd. Een prachtige locatie die ondanks het kleinschalige karakter, toch ruim opgezet is.

De Heegt kenmerkt zich als kleinschalig en staat midden in de gemeenschap. De dorpsbewoners zijn betrokken en veel van hen werken als vrijwilliger op deze locatie.

De PG afdeling ligt op de eerste verdieping van het kleine complex. Er wonen 12 bewoners op deze afdeling die elk hun eigen appartement hebben met badkamer een keukenblokje. De appartementen zijn ruim opgezet en ingericht met de eigen spulletjes om het thuisgevoel vast te kunnen blijven houden.

In de grote gezamenlijke woonkamer worden vaak activiteiten georganiseerd en er is in de ochtenden een huiskamer-medewerker aanwezig die ook begeleidt bij eetmomenten. Er is een grote open en moderne keuken met kookeiland waar gekookt wordt voor de bewoners en waar gezamenlijk gegeten wordt.

Uniek

Wat werken op de Heegt zo enorm uniek maakt? Dat je als medewerker écht de tijd krijgt voor de bewoners. Je doet niet alleen de verpleegtechnische handelingen en de verzorging maar je hebt ruim de tijd om ook aandacht te besteden aan het welzijn van de 12 bewoners op de psychogeriatrische afdeling. niet rennen van de ene bewoner naar de andere maar tijd kunnen maken voor een praatje, de bewoner en familie leren kennen en iets extra's mogen betekenen voor de bewoners. Dát is wat jouw werk op de Heegt niet alleen uniek maar vooral bijzonder maakt.

Wil je meer weten over deze fijne locatie? Volg ze dan op Facebook!


Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:


 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Als Helpende een salaris in FWG 25: minimaal € 2.340,- en maximaal € 2.929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Als Helpende Plus een salaris in FWG 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;

 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:

 • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;

 • Je vindt het leuk om met ouderen met dementie te werken;

 • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;

 • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;

 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Miranda van der Leest via 06 58 79 28 22.

#LI-MB1
Op locatie
 • De Heegt (Geffen, Noord-Brabant)
€ 2.340 - € 3.014 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • De Heegt (Geffen, Noord-Brabant)
€ 2.340 - € 3.014 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter