Overslaan naar content

Helpende (plus) | Intensieve Zorg Afdeling | 20 - 24 uur

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 2.210 - € 2.938 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Houd jij van dynamiek in je werk? Werk je graag met de PG doelgroep, dementie & psychiatrie ? Dan is deze baan een mooie uitdaging voor jou!


Dit ga je doen

Als Helpende op de afdeling Aalsgraaf op onze locatie Sint Jan werk jij met bewoners met multiproblematiek en co-morbiditeit. De bewoners kunnen onbegrepen en/of agressief, grensoverschrijdend gedrag vertonen waardoor je in staat moet zijn snel te reageren en weten welke interventies je moet inzetten in crisissituaties. Op de afdeling sta jij altijd met meerdere collega’s om begeleiding te geven aan deze doelgroep. Er is een goede samenwerking met alle behandelaren betrokken in het multidisciplinaire team.

Op de afdeling Aalsgraaf staat de bewoner centraal, er wordt extra nadruk gelegd op het welzijn van de bewoners. Denk hierbij aan individuele dagprogramma’s, activiteiten en beweging. Er zijn uren beschikbaar om je echt te richten op individuele aandacht. Hier maak jij elke dag zo fijn mogelijk voor cliënten. 


In de ochtend start je de dag op door bewoners te helpen met wassen en aankleden. Je maakt een praatje omdat je écht geïnteresseerd bent in de bewoner. Je helpt hen zo nodig met het eten en drinken. Na de verzorging gaan bewoners vaak naar de huiskamer, waar ze de nodige aandacht krijgen. Als Helpende Plus draag je daar je steentje bij aan het geven van warme, goede zorg. Je geeft medicijnen en mag oren, ogen en neuzen druppelen. Maar je roept ook hulp in, als je ziet dat het niet goed met een bewoner gaat. In de avonddienst sluit je de dag af met een lach. Je kunt zoveel betekenen voor de bewoners die je onder je hoede hebt!


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Wij kennen elkaar echt en zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Als Helpende een salaris in FGW 25: minimaal € 2.210,- en maximaal € 2.853,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Als Helpende Plus een salaris in FWG 30: minimaal € 2.210,- en maximaal € 2.938,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:

 • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;

 • Je vindt het leuk om met ouderen met dementie te werken;

 • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;

 • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;

 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.210 - € 2.938 per maand
Zorg en Welzijn

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.210 - € 2.938 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter