Overslaan naar content

GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist regio Uden - Schaijk | 28 - 38 uur

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 4.194 - € 6.583 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Ben je GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist en op zoek naar een leuke baan in een dynamisch en afwisselend werkveld? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!


Dit ga je doen

Als gedragswetenschapper bij BrabantZorg werk je met ouderen met cognitieve, psychische en/of gedragsproblemen, hun naasten en hun zorgteams. Dit doe je zowel binnen de (24-uurs)locaties als in de eerste lijn of de revalidatie. Je houdt je bezig met advies, diagnostiek en (mediatieve) behandeling.


In samenwerking met andere disciplines en zorgteams ontwikkel je behandel- en begeleidingsplannen. Dit doe je binnen de locaties van BrabantZorg in de regio Uden (bijvoorbeeld locaties Schaijk of Grave) maar ook in de eerste lijn. Ook bied je deskundigheidsbevordering bijv over gedrag bij dementie, kan je als gewenst een rol hebben als regiebehandelaar of WZD-functionaris. Of geef je werkbegeleiding aan de master-psycholoog of PIOG.

Samen met je vakgenoten bouw je verder aan een ouderenzorg waarbij de kwaliteit van le,ven leidend is ipv de ziekte of stoornis en vind je het leuk om deze visie uit te dragen.


Een veelzijdige baan waarbij je veel voor cliënten en medewerkers kunt betekenen dus!
Ook psychologen of orthopedagogen met hun ervaring in een andere zorgsector zoals de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, worden van harte uitgenodigd om eens te komen praten en te zien wat je kan betekenen en leren in deze verrassende sector!Hier ga je werken

De behandelaren van het Behandel- en Kenniscentrum (BKC) zijn specialisten op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat de kwaliteit van leven toeneemt. Samen met onze behandelaren werken cliënten aan herstel na ziekte en revalidatie, aan weerbaarheid en behoud en vergroten van de zelfstandigheid. Ook bieden de behandelaren behandeling, begeleiding en consultatie in de laatste levensfase.


Je gaat werken in een enthousiast regioteam van 3 Masterpsychologen en 3 GZ-psychologen. We bieden een gevarieerd pakket: binnen de regio zijn er mogelijkheden om te werken op verpleegafdelingen voor psychogeriatrie en kortdurend Verblijf (PG-revalidatie en crisisopname). De GZ-psychologen zijn daarnaast werkzaam binnen de GZSP (1e lijn consultaties), en lid van Parkinsonnet of MS-net. Afhankelijk van de onderlinge taakverdelingen worden GZ-psychologen ook ingezet als regiebehandelaar op de PG-dagbehandeling, op de Korsakov-verblijfsafdeling, binnen de GRZ (geriatrische revalidatie zorg), als WZD-functionaris of in het interne gedragsconsultatieteam. Momenteel zoeken we iemand voor onder andere de Korsakov-verblijfsafdeling. Maar gezien het brede scala dat Brabantzorg te bieden heeft, wordt er altijd gezocht naar een passend takenpakket.


Dit bieden wij

Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen.

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt, bieden we jou:

  • Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist (FWG 65) ontvang je een salaris van minimaal 4.726,- en maximaal 6.583,- euro per maand.

  • Als master-psycholoog of orthopedagoog (FWG 60) ontvang je een salaris van minimaal 4.194,- en maximaal 5.593,- euro per maand

  • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);

  • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling;

  • En last but not least: fijne collega’s!

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG 60/65).


Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken? Of wil je je eens vrijblijvend oriënteren?

Solliciteer direct!


Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature en het werk als psycholoog kun je op ma-di-do contact opnemen met Marieke de Ruijter, GZ-psycholoog (06-19301780) of Marjan van de Laar, GZ-psycholoog (06-20750195)

#LI-RA1

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.194 - € 6.583 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.194 - € 6.583 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter