Overslaan naar content

Gastvrouw/ -heer afdeling Intensieve zorg | PG | 12 -16 uur

Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Jij bent het zonnetje in huis is. Dit met alle aandacht om er voor de bewoners een fijne dag van te maken. Wij zijn voor onze afdeling intensieve zorg op locatie Sint Jan op zoek naar een nieuwe collega die sterk in zijn / haar schoenen staat!

Wat ga je doen?

Als Gastvrouw/ -heer op de afdeling Aalsgraaf op onze locatie Sint Jan werk jij met bewoners met multiproblematiek en co-morbiditeit. De bewoners kunnen onbegrepen en/of agressief, grensoverschrijdend gedrag vertonen waardoor je in staat moet zijn snel te reageren en weten welke interventies je moet inzetten in crisissituaties. Op de afdeling sta jij altijd met meerdere collega’s om begeleiding te geven aan deze doelgroep.

Op de afdeling Aalsgraaf staat de bewoner centraal, er wordt extra nadruk gelegd op het welzijn van de bewoners. Denk hierbij aan individuele dagprogramma’s, activiteiten en beweging.


Jij bent de gastvrouw/-heer die de bewoners gaat helpen en ondersteunen met en tijdens de maaltijden. Een aantal van de bewoners heeft hulp nodig bij de maaltijd. Jij helpt waar nodig en stimuleert bewoners om dat te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op, maak je de keuken schoon en zorg je voor een fijne sfeer in de huiskamer. Je brengt de bewoners naar activiteiten of je drinkt zelf een kop koffie of thee met ze, maakt een praatje, doet een spelletje, alles om er een fijne dag van te maken. Je geeft ze échte aandacht. Samen met het team stem je het rooster af en kom je te werken tussen 8:00 en 13:30 en van 15:30 en 20:30 uur.


Hier ga je werken

Wonen midden in het bruisend centrum van Uden. Dat biedt Sint Jan. Je kiest er voor een veilige omgeving wanneer er behoefte is aan extra zorg. Zieke en gehandicapte ouderen die nog meer ondersteuning nodig he​bben, wonen op de afdeling verpleeghuiszorg. Samen vormen zij een groot huis met een groot hart. Middenin het Udense leven.

Sint Jan is een al wat ouder huis en ook daarom staat het bol van kennis en ervaring. Die zetten we optimaal in omdat we bewoners én medewerkers graag zo vitaal en gelukkig mogelijk zien. In ons huis is daarom van alles te doen.

Meer weten over Sint Jan? Klik HIER

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou;

 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;

 • In eerste instantie een dienstverband van één jaar met uitzicht op vast;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 15 van minimaal € 2.156 en maximaal € 2.616 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.
Daarnaast:

 • Heb je oog voor wat de dag de moeite waard maakt voor cliënten;

 • Ben je geduldig, straal je rust uit en voel je goed aan hoe je iedere bewoner apart het beste kunt benaderen;

 • Ben je bereid een training te volgen voor Gastvrouw/-heer Plus, waarbij je onder andere leert hoe je mobiele bewoners kunt helpen bij de toiletgang en hoe je verslikken kunt voorkomen;

 • Ben je flexibel inzetbaar, dat betekent dat je ook in de weekenden kunt werken;

 • Ben jij erg oplettend en geïnteresseerd in de bewoners en cliënten. Je wilt echt weten hoe het met ze gaat, hoe ze zich voelen en of je iets voor ze kunt betekenen.

 • Je hebt de benodigde levenservaring om diepgaande gesprekken te voeren en hierbij de juiste vragen te stellen;

 • Met een computer kun jij goed overweg.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:

 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840.

Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter