Skip to content

Gastvrouw/-heer Plus | 12 - 16 uur

Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, Nederland€ 10,85 - € 15,43 per uurZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Jij bent de gastvrouw/ - heer die elke ochtend het zonnetje is huis is. Dit met alle aandacht om er voor de bewoners een fijne start van de dag van te maken. 


Wat ga je doen?

Jij bent de gastvrouw/-heer die de bewoners gaat helpen en ondersteunen met en tijdens de maaltijden. Een aantal van de bewoners heeft hulp nodig bij de maaltijd. Jij helpt waar nodig en stimuleert bewoners om dat te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op, maak je de keuken schoon en zorg je voor een fijne sfeer in de huiskamer. Je brengt de bewoners naar activiteiten of je drinkt zelf een kop koffie of thee met ze, maakt een praatje, doet een spelletje, alles om er een fijne dag van te maken. Je geeft ze échte aandacht.


Je gaat werken op een somatische afdeling of een PG (psychogeriatrische) afdeling met elk 10 bewoners. Jij bent doordeweeks en in de weekenden beschikbaar, zowel op zaterdag als zondag. Je werkt gemiddeld 3 of 4 ochtenden per week en 2 weekenden in de maand. Dit stem je samen met je collega af. De werktijden zijn over het algemeen van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op 1 van de afdelingen hebben we ook de mogelijkheid om buiten de ochtenddiensten, 1 avonddienst per week te werken. Deze dienst is van 16.00 uur tot 20.00 uur.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou;

 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 15 of 20: een salaris van minimaal € 10,85 en maximaal € 14,52 bruto per uur. Na het afronden van de training voor Gastvrouw/-heer Plus krijg je een salaris van minimaal € 11,68 en maximaal € 15,43 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. 

Daarnaast:

 • Heb je oog voor wat de dag de moeite waard maakt voor cliënten;
 • Ben je geduldig, straal je rust uit en voel je goed aan hoe je iedere bewoner apart het beste kunt benaderen;
 • Ben je bereid een training te volgen voor Gastvrouw/-heer Plus, waarbij je onder andere leert hoe je mobiele bewoners kunt helpen bij de toiletgang en hoe je verslikken kunt voorkomen;
 • Ben je flexibel inzetbaar, dat betekent dat je ook in de weekenden kunt werken;
 • Ben jij erg oplettend en geïnteresseerd in de bewoners en cliënten. Je wilt echt weten hoe het met ze gaat, hoe ze zich voelen en of je iets voor ze kunt betekenen. 
 • Je hebt de benodigde levenservaring om diepgaande gesprekken te voeren en hierbij de juiste vragen te stellen;
 • Met een computer kun jij goed overweg.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Patricia Voogd via 0616140507.

Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, Nederland
€ 10,85 - € 15,43 per uur
Zorg en Welzijn

of

Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, Nederland
€ 10,85 - € 15,43 per uur
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter