Overslaan naar content

gastvrouw/ gastheer

Op locatie
 • Dijkstaete (Schaijk)
Zorg en Welzijn

Dit ga je doen

Voor onze bijzondere locatie midden in het groen van de Maashorst zijn wij op zoek naar een Gastvrouw / Gastheer. Ben jij geduldig, zorgzaam en wil je graag iets betekenen voor anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Binnen BrabantZorg vormt Dijkstaete een absoluut uniek huis. In Dijkstaete wonen mensen met het syndroom van Korsakov in een kleinschalige woonvorm. Overmatig gebruik van alcohol in combinatie met een slecht voedingspatroon kan leiden tot dit syndroom. Dijkstaete heeft drie wooneenheden met elk acht bewoners. Elke bewoner heeft een eigen kamer en elke wooneenheid heeft een huiskamer en keuken. Wonen en welzijn staan voorop, in een rustige omgeving waarin de bewoners los kunnen komen van de stress van alle dag.

Meer weten over de locatie Dijstaete? Klik HIER


Wat ga je doen?

Samen koken, een spelletje of een kopje koffie drinken met een bewoner: jij weet wat de bewoner in Dijkstaete leuk vindt. Jij werkt samen met vrijwilligers, activiteitenbegeleiders en zorgmedewerkers om een fijne dag te maken voor de bewoners.

Alle bewoners hebben hun eigen appartement maar komen vaak samen in de huiskamer. Hier maak jij het gezellig. Koken is een onderdeel van je taak als gastvrouw / gastheer. Jij vindt het leuk en belangrijk om de bewoners hierbij te betrekken. Samen aardappelen, schillen of soep maken om daarna samen van de maaltijd te kunnen genieten.

Jij helpt waar nodig met de maaltijd en stimuleert om te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op en zorg je voor een fijne sfeer. Daarnaast doe je de bestellingen en verricht je allerlei hand-en -spandiensten in de dagelijkse zorg, zodat de collega's hun handen vrij hebben voor de complexere verzorging/verpleging.

We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent, dat betekent dat je ook in de weekenden mee kan werken (maximaal 1 x per 14 dagen). De werktijden zijn over het algemeen in de ochtend tussen 8.00 en 13.30 uur. We streven ernaar om via een vast dienstrooster te werken.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!
Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen.

 • Een salaris in FGW 15: minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.
Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Kun je je goed inleven in cliënten en weet je ze stimuleren en motiveren om nog zo veel mogelijk zelf te doen;

 • Werk je graag samen binnen een zelf-organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840.

Op locatie
 • Dijkstaete (Schaijk, Noord-Brabant)
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Dijkstaete (Schaijk, Noord-Brabant)
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter