Overslaan naar content

Fysiotherapeut | regio Oss | tijdelijk dienstverband 24 - 36 uur

Op locatie
 • Oss en omgeving, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.256 - € 4.906 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Ben jij (geriatrie)fysiotherapeut met ervaring en/of affiniteit in de ouderenzorg? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving met ouderen te werken? Solliciteer snel en kom kennis maken!

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zo snel mogelijk kan starten. Je krijgt een tijdelijk dienstverband van minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur (uren in overleg) tot 1 september.

Hier ga je werken
De vakgroep fysiotherapie is onderdeel van het behandel- en kenniscentrum van BrabantZorg regio Oss, een multidisciplinair team met expertise op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Onze vakgroep bestaat uit ca 15 fysiotherapeuten met uiteenlopende specialisaties, waaronder geriatrie, dementie, oedeem, orthopedie, neurorevalidatie, prothesiologie, COPD en Parkinson. Wij zijn een hecht en gezellig team. Daarnaast werk je ook intensief samen met je collega’s van andere disciplines.

Dit ga je doen
Je gaat op verschillende afdelingen werken ter vervanging van meerdere collega’s, deze afdelingen kunnen zijn: somatiek, psychogeriatrie, dagbehandeling en/of geriatrische revalidatie. Regio Oss bestaat uit meerdere verpleeghuizen en je komt op meer dan één locatie te werken.

Je bent een specialist op het gebied van houding en beweging bij ouderen, in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat je de ene cliënt begeleidt in behoud van functioneren maar ook kijkt naar veiligheid in transfers en loopvaardigheid. Je zult dus ook bezig zijn met valpreventie. Je kijkt aan de ene kant naar activeren en aan de andere kant met accepteren, waarbij ‘elke dag zo fijn mogelijk’ centraal staat. Op de dagbehandeling en geriatrische revalidatie liggen de doelen vooral op trainen of behoud van zelfstandig functioneren. De geriatrische revalidatie bestaat uit orthopedie en neurologie.

Als fysiotherapeut werk je met kwetsbare ouderen. Je onderzoekt cliënten op vraag van cliënt, (mantel)zorg of op verwijzing van een arts. Vervolgens stel je een fysiotherapeutische diagnose en schrijf je een fysiotherapeutisch behandelplan.

Dit ben jij
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een hbo-diploma fysiotherapie, een BIG-registratie en een inschrijving bij het KRF. 

Daarnaast:

 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur ervaring in dit vakgebied;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden waarmee je cliënten kunt stimuleren en motiveren en weerstand weet te overwinnen;
 • Je kunt multidisciplinair denken en werken, schakelt met andere disciplines waar nodig;
 • Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent integer en representatief;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 55: minimaal € 3256,53 en maximaal € 4906,49 bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen of bellen met Merel Breumelhof via 06-16162177;
 • Toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met Daniëlle, Dennis of Lieke via 0412-672223.

#LI-MB1

Op locatie
 • Oss en omgeving, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.256 - € 4.906 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Op locatie
 • Oss en omgeving, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.256 - € 4.906 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter