Overslaan naar content

Functioneel Beheerder Zorg applicaties | 32 - 36 uur

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174 - € 4.371 per maandManagement en ondersteuning

Dit ga je doen

Releasemanagement, testen, autorisatiebeheer, inrichting van applicaties, incident- en wijzigingsbeheer zijn o.a. de thema’s waarmee je aan de slag gaat. Ben jij die gedreven professional? Heb je kennis van zorgprocessen en/of -financiering, roosteren en/of dossiervoering (PUUR., Ysis, Medimo)? Of misschien ben je wel die zorgprofessional en wil je je graag specialiseren op het gebied van systeemondersteuning? Ben jij ook van mening dat een applicatie onderdeel is van een groter geheel en dat applicaties vooral ondersteunend moeten zijn? Dan heeft BrabantZorg voor jou een mooie uitdaging!

Wat ga je doen?
Binnen Team Informatiemanagement/ICT maak je onderdeel uit van Ondersteuning en Advies en werk je voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor aan de Gasstraat in Oss. Deels zul je ook vanuit huis werken. Het team werkt zelforganiserend en bestaat uit vier adviseurs informatiemanagement en zes functioneel beheerders. Met hen beheer je samen het BrabantZorg-applicatielandschap. Je werkrooster plan je in goed overleg met je teamgenoten. De sfeer in het team is informeel. We houden van hard werken en een grapje op zijn tijd. Ook krijg je volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en staan we voor elkaar klaar.

Als functioneel beheerder zorg je ervoor dat het optimale uit de applicaties wordt gehaald. Samen met collega functioneel beheerders, adviseurs informatiemanagement, aangevuld met superusers en het serviceteam, behandel je zowel functionele gebruikersvragen, wijzigingsverzoeken alsook verbeter- en beheer projecten. Je analyseert de huidige processen, geeft advies en zorgt voor de juiste inrichting en doorontwikkeling hiervan.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en een salaris van minimaal € 3.174,- en maximaal € 4.371,- bruto per maand, bij 36 uur, conform FWG 50.
Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie op een plek waar jij je thuis voelt (mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerken;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s.


Wie ben jij?
Jij hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding met relevante kennis en ervaring op het gebied van zorg, informatiemanagement en/of ICT, of vergelijkbaar daarmee. Daarnaast:

 • Ben je bekend met zorgprocessen en kunt goed de vertaalslag maken naar de systemen;

 • Kun je goed het overzicht bewaren en procesmatig denken. Je ziet de samenhang tussen de verschillende onderdelen;

 • Benader je je opdracht vanuit verschillende perspectieven en denkt aan de gebruiker van de applicaties, aan AVG en ICT technische zaken, maar ook informatiemanagement;

 • Ben je gedreven om jezelf en je functie verder te ontwikkelen;

 • Heb je kennis van PUUR, Ysis en/of Medimo (is een pré);

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Jeffrey ten Bokkel (Recruiter) via 06 51 34 77 09. Of voor inhoudelijke vragen met Imke van der Smissen (Teammanager) via 06 14 55 00 75.

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174 - € 4.371 per maand
Management en ondersteuning

of

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174 - € 4.371 per maand
Management en ondersteuning

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter