Overslaan naar content

Coördinerend Verzorgende IG | Thuiszorg Ministerhof Oss | Uren in overleg

Op locatie
 • Thuiszorgregio Oss (Oss)
€ 2.695 - € 3.503 per maandThuiszorg

Dit ga je doen

Ben jij coördinerend verzorgende IG? Draag jij graag bij aan het leef geluk en welzijn van onze thuiswonende cliënten? Dan is team Ministershof en omgeving op zoek naar jou! 

'Samen met familie en cliënt maken we er elke dag iets moois van, zodat de cliënt zo fijn mogelijk de dag door kan.'

Angelique Gijsbers, Coördinerend Verzorgende IG

Wat ga je doen?
Overal waar je komt, kom je als gast in iemands eigen woning, zo stel je je ook op, daarvoor ben je een professional! Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk, veilig en zelfstandig, in hun eigen vertrouwde woonomgeving kunnen blijven wonen, waarbij ze zelf de eigen regie in handen houden. Daar waar nodig, gaan we samen op zoek naar oplossingen, hulpmiddelen en de inzet van disciplines om niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou, elke dag zo fijn mogelijk te maken.

Als coördinerend verzorgende IG draag je bij aan de zorg en welzijn van cliënten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt, waarmee je zijn of haar behoefte overlegt en de dag zo fijn mogelijk weet te organiseren. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk. Waar nodig overleg je hierover met je behulpzame collega´s. Verder observeer, signaleer en rapporteer je hoe het met cliënten gaat. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak, daar zet jij je voor in. Uiteraard als onderdeel van een kei gezellig team waarin jij jouw eigen koers bepaalt. Je werkt overdag, in de avonden (geen nachten) en om het weekend. Samen als team maken wij ons rooster in overleg. Spreekt het je aan om deel uit te maken van ons team waar we elkaar graag opzoeken en op de hoogte houden? Dan horen wij dit graag van jou en ontvangen je met open armen!Kijk ook eens op onze facebookpagina! Wil je een keer meelopen om de sfeer te proeven? Dat mag natuurlijk ook!Wil jij zien wat werken in de thuiszorg betekent? Onze collega's hebben en super leuk filmpje gemaakt! Bekijk hem hier!


Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Binnen ons gezellige team waar humor niet ontbreekt, bieden we jou een vertrouwde en veilige werkomgeving. Zo heb je de gelegenheid om optimaal met collega´s te sparren en vol vertrouwen jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarnaast krijg je:


 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst; 

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt minimaal een MBO 3 diploma Zorg en Welzijn met aanvullende scholing tot Coördinerend Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.


Verder beschik je over het volgende:

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar wilt graag deel zijn van een hecht team met enthousiaste collega’s, dat zijn wij!;

 • Je wilt samen met de cliënt de eigen regie en zelfstandigheid behouden binnen hun eigen woonomgeving;

 • Je bent flexibel en hiermee bereid om wisselende diensten te werken;

 • Je hebt er genoeg van om 's nachts te werken: in de thuiszorg werken wij niet in de nacht;

 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen;

 • Je bent op zoek naar een uitdagende baan met afwisseling;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

 • Je bent bereid je bezig te houden met gerichte bij- en nascholing en zorgt ervoor dat je vakkennis en vaardigheden op peil blijven; 

 • Kortom: Je bent alles wat hierboven beschreven staat, twijfel niet en maak ons blij, met iemand zoals jij!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Heb je toch nog inhoudelijke vragen? Bel of app dan met Wijkverpleegkundige Chantal van Os-Zwiers via 06 30 08 82 31.

#LI-MB1
Op locatie
 • Thuiszorgregio Oss (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Thuiszorg

of

Op locatie
 • Thuiszorgregio Oss (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Thuiszorg

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter