Overslaan naar content

Coördinerend Verzorgende IG | Thuiszorg | 12 - 26 uur

Megen, Noord-Brabant, Nederland€ 2.695 - € 3.503 per maandThuiszorg

Dit ga je doen

Ben jij coördinerend verzorgende IG? Draag jij graag bij aan het leef geluk en welzijn van onze thuiswonende cliënten? Dan is team thuiszorg Megen en omgeving op zoek naar jou!  

Alleen “vrimd volk” komt aan de voordeur. Diny van Gerven, coördinerend verzorgende ig

Wat ga je doen?
Je komt te werken in en rondom de plaats Megen aan de Maas. Een plek met een grote historie, die je dan ook terugvindt in de vele prachtige gebouwen, kloosters en straatjes belegd met kinderkopjes. Het is een lust om hier te mogen werken, je gaat hier nog achterom naar binnen bij de cliënten. Onderweg van de ene naar de andere cliënt, rijd je tussen de weilanden en over dijkjes, hoe mooi is dat! Je komt te werken in een krachtig thuiszorgteam waarin we met passie werken dat cliënten zo veel mogelijk hun eigen regie kunnen nemen. Met trots werken wij in deze mooie omgeving waarin gastvrijheid hoog in het vaandel staat!

Als coördinerend verzorgende IG draag je bij aan de zorg en welzijn van cliënten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt, waarmee je zijn of haar behoefte overlegt en de dag zo fijn mogelijk weet te organiseren. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk. Waar nodig overleg je hierover met je behulpzame collega´s. Verder observeer, signaleer en rapporteer je hoe het met cliënten gaat. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak, daar zet jij je voor in. Uiteraard als onderdeel van een kei gezellig team waarin jij jouw eigen koers bepaalt. Je werkt overdag, in de avonden (geen nachten) en om het weekend. Samen als team maken wij ons rooster in overleg.


Spreekt het je aan om deel uit te maken van ons flexibele team waar korte lijntjes naar elkaar zijn en waar je veel vrijheid in handelen hebt? En sta jij te popelen om mee te groeien in de innovatieve en ontwikkelende thuiszorg? Dan horen wij dit graag van jou en ontvangen je met open armen!


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Binnen ons gezellige team waar humor niet ontbreekt, bieden we jou een vertrouwde en veilige werkomgeving. Zo heb je de gelegenheid om optimaal met collega´s te sparren en vol vertrouwen jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je krijgt in eerste instantie een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je:


 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt minimaal een MBO 3 diploma Zorg en Welzijn met aanvullende scholing tot Coördinerend Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.


Verder beschik je over het volgende:

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar wilt graag deel zijn van een hecht team met enthousiaste collega’s, dat zijn wij!;

 • Je wilt samen met de cliënt de eigen regie en zelfstandigheid behouden binnen hun eigen woonomgeving;

 • Je bent flexibel en hiermee bereid om wisselende diensten te werken;

 • Je hebt er genoeg van om 's nachts te werken: in de thuiszorg werken wij niet in de nacht;

 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen;

 • Je bent op zoek naar een uitdagende baan met afwisseling;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

 • Je bent bereid je bezig te houden met gerichte bij- en nascholing en zorgt ervoor dat je vakkennis en vaardigheden op peil blijven; 

 • Kortom: Je bent alles wat hierboven beschreven staat, twijfel niet en maak ons blij, met iemand zoals jij!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09;

 • Heb je toch nog inhoudelijke vragen? Bel of app dan met Wijkverpleegkundige Marcella Burgers via 06 57 59 37 25 70;

 • Kijk ook eens op onze facebookpagina! Wil je een keer meelopen om de sfeer te proeven? Dat mag natuurlijk ook!

Megen, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Thuiszorg

of

Megen, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Thuiszorg

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter