Overslaan naar content

Campus Recruiter | 28 - 36 uur

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.013,6 - € 4.370,94 per maandManagement en ondersteuning

Dit ga je doen

Met jouw enthousiasme, organisatietalent en ervaring in recruitment, nodig jij met gemak studenten en zij- instromers uit om bij BrabantZorg te komen werken en leren. Jij weet ze aan de juiste opleiding te koppelen en je wilt écht het verschil kunnen maken binnen de arbeidskrapte in de ouderenzorg. Nieuwsgierig? Lees dan verder!


Wat ga je doen?
Door jouw enthousiaste houding overtuig jij dagelijks studenten & zij-instromers om bij BrabantZorg hun loopbaan te starten. Jij levelt net zo makkelijk met jong talent als met mensen die er al een carrière op hebben zitten en zich willen laten omscholen. Jij snapt dat zij maatschappelijk betrokken willen zijn. Door een nauwe samenwerking met de praktijkopleiders binnen jouw regio ben jij goed op de hoogte van alle stage- en leerwerkplekken. Zo weet jij een goede match te maken tussen onze zorglocaties en studenten of zij-instromers.

Samen met jouw collega ben jij verantwoordelijk voor de gehele werving & selectie van BBL kandidaten op niveau MBO 2, 3 en 4 en HBO voor BrabantZorg. Jouw werkgebied wordt regio Oss en Uden, jouw collega is actief in de andere 2 regio’s, Den Bosch en Meierijstad. Samen met je manager en collega maak je een jaarplan inclusief doelstellingen, je zorgt mede dat deze behaald worden en vervangt jouw collega bij afwezigheid (en vice versa).


“Elke dag is anders: de ene dag start je met een inspirerend overleg met je collega’s van team recruitment, de andere dag voer je telefonische intakes en beoordeel jij of kandidaten geschikt zijn voor een volgende stap in het sollicitatieproces. Weer een andere dag voer jij sollicitatiegesprekken samen met de kandidaat en de Praktijkopleider en beoordeel jij binnen een uur aan de hand van het gesprek en de AMN test of de sollicitant geschikt is voor een leerwerkplek binnen BrabantZorg.”

-Merel, huidige campus recruiter


De rol van campus recruiter vraagt 28 uur. Kun jij of wil jij je ontwikkelen op het gebied van searchen/sourcen LinkedIn? Dan kunnen we jou een contract van 36 uur per week aanbieden;


Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Zo is deze vacature ook ontstaan, omdat de huidige collega binnenkort een stap maakt richting regio recruitment. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Naast een fijne werkplek binnen een team waar jij je hopelijk thuis gaat voelen, bieden we jou:


 • Een arbeidscontract van 28-36 uur per week;

 • Een salaris in FWG 50: minimaal € 3013,60 en maximaal € 4370,94 bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en cursussen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel;

 • Laptop en smartphone van de zaak;

 • Aandacht voor jouw werk-privé balans;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Plek in de organisatie

Campus recruitment maakt deel uit van het team recruitment (4 regio recruiters, 2 arbeidsmarktcommunicatie specialisten, 2 campus recruiters, 1 teammanager). Overleg met jouw gehele team of alleen met jouw campusmaatje, wisselen elkaar wekelijks af. Je gaat deel uitmaken van een hecht team, waar verbinding, professionaliteit, werkplezier en zingeving hoog in het vaandel staan.

Hybride werken is bij ons normaal. Op dinsdag ben je op ons hoofdkantoor in Oss, de rest van je tijd verdeel je over de locaties in jouw regio’s en thuis op maandag en donderdag. De overige uren zijn vrij in te vullen. Wij werken vanuit vertrouwen en sturen op output.

Je bent 28 uur actief in de rol van Campus Recruiter. Ligt jouw interesse in het searchen op LinkedIn? Dan kunnen we jou een contract van 36 uur per week aanbieden.

Dit ben jij

Wie ben je?
Jij bent iemand die graag een bijdrage levert aan de samenleving, meedenkt over de belangrijke toekomstige problematiek rondom ouderenzorg en écht het verschil wil kunnen maken binnen jouw speelveld. Je steekt anderen aan met jouw enthousiasme, kunt goed levelen met verschillende leeftijdsgroepen en bent niet op je mondje gevallen. Jouw agenda is een georganiseerde chaos en je weet het toch elke dag te fixen. Sterker nog: daar kijk jij op! Je kunt en durft verder te kijken dan de gebaande paden en met jouw frisse kijk op zaken kun je jouw collega’s meekrijgen in veranderingen. Je leeft volgens het credo; “Doen wat je zegt, zeggen wat je doet.”

Daarnaast:

 • weet je je processen goed vast te leggen en te bewaken;

 • ben je kritisch op een gezonde manier;

 • geef jij met gemak een positieve draai aan dingen: sollicitant niet geschikt voor een opleiding? Jij kijkt wat er dan wél mogelijk is!;

 • haal je er plezier uit om met diverse stakeholders te schakelen;

 • ben je van nature proactief, energiek en daadkrachtig;

 • heb je MBO+/HBO werk/denk niveau;

 • heb je minimaal 3 jaar soortgelijke werkervaring;

 • ben je in bezit van een rijbewijs en auto om de locaties te bezoeken;

 • heb je een zakelijke kijk op je werk en kan je met een hart voor de zorg hierop anticiperen;

 • vind je zelfontwikkeling en humor belangrijk.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren.

 1. Weet je het al zeker? Solliciteer dan direct! We bekijken jouw CV met volle aandacht en laten je snel iets weten.

 2. Heb je nog vragen? Bel dan met Marjoke Verboom, Teammanager Recruitment via 06-24655615. Kun je meteen haar ook even aan de tand voelen.

Hoe dan ook, we maken graag kennis met jou!

#LI-RA1

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.013,6 - € 4.370,94 per maand
Management en ondersteuning

of

Op locatie
 • Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.013,6 - € 4.370,94 per maand
Management en ondersteuning

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter